KREA-KASSEN

Her på siden viser jeg lidt af de kreative sysler, jeg hygger med, når tiden er til det. Det er blevet til mange ting gennem tiderne, og lige nu handler det mest om at træde på symaskinens speeder og sy lapper sammen:

Det startede forrige sommer med at jeg købte skærehjul, stof mv. så jeg kunne komme igang med disse 2 håndsyede puder. Jeg blev først helt færdig med den sidste i januar i år:
 
Sidste sommer gik jeg igang med en miniquilt, som skulle ligge i hundenes store kurv. Den er maskinsyet, men håndquiltet. Det kan mine stakkels fingre og min musearm ikke holde til, så derfor tilmeldte jeg mig et patchworkkursus så jeg kunne lære håndværket ordentligt, og alle tricks og fiduser til at sy pw på maskine.

Her er mit første maskinsyedeprojekt fra kurset, en hunde-gulvpude:


Mønsteret er inspireret af et amishtæppe fundet via www.pinterest.com

Her er en improviseret taske, eget design :-)


Bagsiden er Kaffe Fasset stof, jeg har præcis samme pæon i min have!


Det er også mit første forsøg på maskinquiltning. Tror ikke det var en hindring at det var på min spritnye Pfaff.

Her er et ipad cover jeg har lavet til Tobias (jeg vil også ha' en ipad!)

Og her er 5 patchworkpuder til Olivia, som hun skal have i sin sofaseng på værelset. Det er mit påskeprojekt, og jeg er meget stolt. Har aldrig lavet så flotte puder før. I virkeligheden skulle mit påskeprojekt have været et flammerødt Fasset-tæppe - men de havde ikke stoffet i butikken :-(Ingen kommentarer: