fredag den 18. juni 2010

Sidste besøg hos Mio - næste gang skal han med os hjem!

....Og vi glæder os, har også mere end én gang spurgt os selv, om vi nu også var helt rigtige på den, da vi tog beslutningen om, at vi sagtens kunne vente en måneds tid ekstra, for nej, hvor er han en skøn hvalp!!

I dag havde vi et tæppe med og fleecetov som Tobias havde lavet til Mio i klubben. Tovet var svært for Mio at koncentrere sig om - og når der hver gang der sker noget spændende er 5 store hunde som tager opmærksomheden - ja så er der ikke noget at sige til, at han finder på noget for sig selv ;)

Mio lunter ellers godmodigt rundt blandt de store - men da Tobias forsøgte at lege med tovet med ham, synes Penny, den yngste samojed, at hun ville blande sig - og så var der kamp. Det gik rimelig vildt for sig, synes vi novicer. Spændende at se de to i leg, selvom Tobias vist tænkte, at det ville være bedst, hvis vi kunne tage Mio under armen og få ham med hjem med det samme.

Halsbåndet, vi også havde med, blev hurtigt vurderet alt for stort - selv om det var det mindste vi kunne finde i 'Alt til hund og kat'. Vi må på udkig efter et mindre i weekenden. Sidste udkald før vi rejser sydpå. I det hele taget har vi lidt meget om ørerne i disse dage - så ferien er tiltrængt. Olesya kommer og passer Trille for os, så hun er i gode hænder, til vi vender hjem.Ingen kommentarer: