fredag den 21. oktober 2011

Vi er her endnu

Jeg har været rigtig dårlig til komme med indlæg de sidste par måneder. Og det hænger sammen med alt for meget arbejde på arbejdet. Vi har jo perioder hvor der sker mere end i andre perioder, og efter sommerferien er der altid tryk på. Så i stedet for at opdatere bloggen, er jeg skvattet i søvn i sofaen om aftenen, smadder irriterende.

Men der har da været overskud til hundene alligevel. Vores dejlige ingenmandsland, hvor vi normalt har gået tur ud over markerne, er blevet overtaget af Lind og Risør, og store væmmelige bulldozere, gravemaskiner og store huller i jorden. Derfor er det enten blevet til uinspirerede kortere gåture i hverdagen - mest i snor, i lokalområdet. Eller dejlige lange løbeture i hundeskoven. Jeg løber 3 gange om ugen, så 3 gange ugentligt har jeg læsset hundene bag i bilen, og så taget mig en skøn tur med dem i frit løb/jagt gennem hundeskoven. Trille er slem til at fare vild, men Mio er så trofast, og bliver altid tæt ved mig - selv om han da aldrig siger nej tak til en lille jagt på en fugl eller et egern. Netop nu skal jeg ud af døren og op i skoven med de 2, men synes lige jeg skulle lave mig en overspringshandling.

Jeg skriver også på mit afsluttende projekt på vejlederuddannelsen, og så er der endnu mindre tid en sædvanligt - og jeg har svært ondt af mig selv ind i mellem....

Vi går også trofast til agility, selv om der er stress på for at nå det, er det altid super hyggeligt og sjovt at være afsted. Jeg ved ikke med Trille og agility. Hun er fantastisk lærernem, men også irriterende gøende og stresset, når vi er afsted. Men der er ikke mange på holdet og to instruktører på hver gang  - det er store plusser. Tilgengæld er det et værre mas at slæbe tingene på plads hver gang - og stemningen er måske en anelse mere konkurrenceorienteret end i HBK. Så jeg er usikker på om jeg vil fortsætte med lørdagsagility'en med Trille i næste sæson, mest pga hendes temperament. Og så er der for mange gange jeg ikke kan komme pga ferie og sociale arrangementer. Det er aldrig et problem at komme afsted på en hverdagsaften. Kun i tilfælde af forældremøder.

Mio og jeg er blevet pænt dygtige til agility, synes jeg. Selv om sidste gang var det vist ham som bestemte det meste. Han startede med at lette ben op ad en af forhindringerne :-( og så sprang han ellers rundt over spring og A som det passede ham, uagtet at jeg var den som skulle bestemme hvordan og hvornår... Men jeg går ud fra at det betyder, at han kan li' det og i den grad er i stand til at tage initiativ (når det passer herren).
Jeg arbejder lidt på højre handling, og bruger også klikkeren. Så nu kan jeg gå på hans venstre side når han f.eks. tager slalom -  det er jeg ikke så lidt stolt af :-)

Jeg vil prøve at ajourføre bloggen lidt oftere, men fotos har jeg ikke lige ved hånden, selv om kameraet er dukket op af gemmerne igen.

Her i efterårsferien var vi nogle dage i sommerhuset i Rørvig, det er noget hundene kan lide. De slapper af på en hel anden måde (ligesom vi gør det). Det blev til nogle sjove ture ved stranden. Turen i bil gik strålende både ud og hjem. Mio fik sin køresygepille, og klarede sig med en enkelt pause undervejs. Så vi er vist over det værste hvad bræk i bilen angår!

Hav en god weekend alle sammen!

Ingen kommentarer: