lørdag den 25. august 2012

Agilitysæsonen skudt igang!

I denne uge startede agility-efterårsæsonen. Eftersom Mio er skadet, tog jeg Trille med til AG2 (det lidt mere avancerede hold) - og det gik super godt. Søde hunde og mennesker på holdet og en springglad, lærevillig lille hund - en fornøjelse, og en noget anden oplevelse end med Mio, som ikke  er så vild for at springe og hurtigt mister koncentrationen.
Torsdag var vi på AG1, som er det hold Trille er tilmeldt. Også et super godt hold, hvor vi øvede handling på kun tre spring. Der var en del ventetid og at holde Trille tavs mellem turene er lidt en udfordring. Så jeg har luftet tanken om at bytte hold med de 2 hunde.

Mio er nu endelig blevet fri for sin forbinding. Da vi var til dyrlægen i mandags var hun ikke helt tilfreds, så han fik ny forbinding og lidt mere antibiotika, og i går, fredag, fik han den endelig af. Nu skal vi bare holde godt øje med at han ikke gnaver i det, og det går da nogenlunde. De første 4 dage skal vi kun gå forsigtige ture på græs helst - og dyrlægen mente, at han godt ville kunne løbe agility om en uge.

Men jeg glæder mig nu mest til at han bare er klar til at gå de gode gamle lange ture til hverdag - det bliver godt!

Ingen kommentarer: