tirsdag den 11. december 2012

Som hund - således også kat... klik, klik, klik

Her på bloggen har jeg tidligere skrevet om 'kattemanden' - the Cat Daddy, fra Animal Planet's program My Cat From Hell - katteadfærdsspecialist, Jackson Galaxy.

En dygtig mand, som helt berettiget (modsat galningen Cæsar fra National Geografic's kanal) har sit eget show, hvor han hjælper katteejere, med deres problemkatte. Ligesom med hunde, er det oftest deres skøre ejeres egen skyld, de er havnet i suppedasen.

Selvom jeg er inkarneret hundeejer, vil jeg anbefale serien, som nu er kommet igen med en ny sæson. Enhver som interesserer sig lidt for dyreadfærd, vil lære noget og blive underholdt, og imponeret, af manden med den store viden, om katte, mennesker og adfærd.

Jeg så i går et supergodt afsnit, om hund og kat som i sagens natur ikke kunne enes. Galaxy, fandt på at begge dyr skulle klikkertrænes, og det var fedt at se, hvordan ejeren gik ind i det - og hvordan begge dyr blev omvendt, og klikket samtidig!! Et fantastisk show, hvor Galaxy, skal være evigt tilgivet for at blive rørt i ægte amerikansk, reality-tv-stil ;-)

Så zap ind forbi Animal Planet og se My Cat From Hell, afsnittet med klikkertræning af hund og kat er linket her - desværre ser man ikke det endelige resultat, hvor kat og hund sitter side om side og bliver klikket, men måske kan I være heldige at se en genudsendelse.
Her er kattemanden himself. I guitarkassen har han udstyr til at lege med katte, godbidder mv. Selv er han godt tatoveret og dyrker en helt særlig rock 'n' roll stil - men er naturligvis, modsat sit ydre, en rigtig 'softy' inden i...
Ingen kommentarer: