fredag den 6. maj 2011

En upcoming agilitystjerne?

I går gik det rigtig godt til agility - og jeg huskede at tage billeder!!

Her er vi igang med at stille forhindringer op:


Scot og Molly, leger mens vi slæber forhindringerne ud:

Der blev stillet rigtig mange forhindringer op, så jeg blev helt træt, da jeg så det. Men nu er Mio efterhånden blevet fortrolig med både spring og slalom, så det var faktisk helt passende.

Mio venter artigt og tålmodigt på, at vi bliver færdige:

Vi øvede slalom og spring, både de 'almindelige' og gennem hjulet. De små vipper var også fine, ingen problemer der. Det nye var posen. Men efter Mio, med hjælp fra Gitte, igår tog tunnelen 3 gange, var vi rigtig friske på at snuse til posen. Han var ikke bange, men bare sit normale forsigtige selv. Han kom dog kun ind i den hvide 'entre' - men det var også fint nok.

Til sidst løb hele holdet en bane igennem i ret så fin stil for alle. Mio og jeg tog dog ikke tunnelen som havde fået en lille vinkel på. Men det gik godt med springene og alt det andet. Man skal holde tungen lige i munden, men det er super sjovt, og man får lige pulsen op. Stemningen på holdet var særligt god i går, og Mio og jeg føler os i det hele taget godt tilpas der. Jeg tror det betyder meget for, indlæringen, både for hunde og mennesker.
Der trænes på forhindringerne:


Siden jeg har startet til agility, har jeg tænkt meget over, hvor meget mit humør/min indstilling til tingene smitter af på Mio - det kan vi jo også se på superfølsomme Trille, herhjemme. Hun ved jo nærmest hvad jeg tænker, før jeg selv gør det... Og det betød nok mere end jeg lige var klar over til både DKK-træningen og på hundeoasens hvalpehold.


Hundeklubben har i øvrigt et godt tilbud med 2 agility kursusdage - det kunne have været sjovt at prøve det med Trille - men vi er i sommerhus den ene søndag - øv. Men jeg får mere og mere lyst til at prøve agility med Trille. Hvis bare hun ikke stresser for meget, tror jeg hun ville være en rigtig stjerne til det!

I morgen skal jeg så se udstillingen i Hillerød - glæder mig som et lille barn. Jeg var ude forbi Flemming og Torben Carlsen, Kirsten og Georgs sønner, som jo bor i Allerød. Der fik jeg to billetter - og de fik hilst på Mio. Ganske hyggeligt.
'Desværre' må jeg tage alene afsted i morgen - jeg kunne ikke friste Tobias til at tage med, og Olivia og Søren skal til fodbold. Men det er egentlig helt OK - der bliver meget at kigge på, og så kan jeg tage det i den rækkefølge der passer mig ;-)
Jeg tog derfor den anden billet med til træningen, og der var der rift om den blandt holdkammeraterne. Fedt at være blandt ligesindede, der også er tossede med hunde og bare synes det ville være lykken med en gratis billet. Det blev Monica som var den heldige!

Jeg håber på godt vejr - jeg vil cykle derop efter en morgentur med hundene. Og så bare daske rundt og tjekke det hele ud. Jeg skal selvfølgelig se lapphundene - og så pudlerne (ja det lyder måske skørt for nogen). Men man kan vist godt sige, at vi har jo en tradition på min side af familien med pudler. Og hvis man kan abstrahere fra de, synes jeg, overdrevne frisurer - ja, så mener jeg i hvertfald at en puddel kunne være en værdig efterfølger for Trille, når den tid kommer om mange år... Men der er heldigvis lang tid til, og det kan jo være man bliver inspireret til noget helt andet. Jeg er dog ikke så bange for pelspleje længere, efter vi har fået Mio. Det er faktisk rigtig hyggeligt at nusse om sin hund med kam og børste, når bare det ikke er noget, man skal gøre hver dag - men kun når man lige har lyst og han trænger (hvilket er hver anden dag lige for tiden).

Nå, det blev vist lidt om alt muligt her til aften. SES!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Isabelle og Mio.

Super blog. Det er dejligt at høre at I føler jer ligeså godt tilpas på holdet som Bruno og jeg gør. Jeg synes vi har det hyggeligt sammen alle sammen, for det meste. Du må meget gerne hjælpe mig med at lave en blog, men jeg advarer dig, jeg er en spasser til det med putere.
Jeg glæder mig til at se jer på torsdag.
Kh Mette og Bruno
min mailadresse er: mettem81@yahoo.dk

Isabelle Genevey sagde ...

Hvis du kan finde ud af at overføre fotos, sende en mail, vedhæfte filer og den slags - kan du sagtens lave en blog. Men det tager tid at sidde og pusle med.
Jeg har et par billeder af dig og Bruno som går rally (fra udstillingen i lørdags), jeg kan lige sende dem til dig i aften.