fredag den 18. november 2011

Sæsonafslutning på agilityholdet

I går var sidste træningsgang for i år. Det har været 2 gode sæsoner for Mio og jeg, på ét år har vi trænet grundlydighed med DKK og så begynder 2 x agility hos HBK. Så det synes jeg er blevet til ret meget træning, men der skal mere til! Og der er faktisk også vintertræning én gang ugentligt i klubben.

I går var Mio ikke rigtig i støddet, men vi kan jo alle have en 'off-dag'. Vi løb en bane som sikkert var ret sjov -  hvis éns hund ellers gad, hvilket Mio ikke gjorde. På et tidspunkt byttede vi hunde, og jeg synes jo Zoe er vældig dygtig og bød på hende. Men ak! Zoe var ikke nær så begejstret, og jeg fik grinet igennem, det var både sjovt og lærerigt at prøve løbe en bane med en anden hund...

Bagefter var der afskedshygge, og der var masser af kager, bla. Agnetes konditor-hjemmebag - der var så meget, at jeg havde en doggybag med hjem til mand og børn - det var de godt tilfredse med!!

Der er længe til næste sæson som først starter i slutningen af marts. Ind til da skal der trænes masser af leg, kontakt og lydighed med Mio - så vi kan blive endnu bedre - jeg overvejer at lave en lille træningsdagbog, når jeg engang har afsluttet min vejleder uddannelse til januar.

Et forårsbillede af Mio

God weekend til alle!

4 kommentarer:

mette sagde ...

Ja det er sørgeligt at sæsonen er slut. Jeg synes at vi har haft et super hold hvor vi grædt og grint sammen. Desværre bliver vi jo nok spredt for alle vinde til foråret. Jeg rykker videre, og det er der jo nok også nogle af jer andre der gør. Jeg håber at vi ser jer i løbet af vinteren. På onsdag skal der rives blade sammen, så hvis I kan komme ville det være hyggeligt. Det er kl 19 og familie og hunde er som altid velkomne.
Jeg skal gå på vintertræningshold sammen med en af Bølles hvalpe.... er det ikke sjovt??

Isabelle Genevey sagde ...

Jo, går du med Bølle eller Bruno?
Jeg kommer i morgen og river blade sammen ca. 19.30 - har nok Mio med. Måske ses vi der?

Gry og Millis blogg sagde ...

Hei på dere Isabelle og Mio. Dere hadde lagt igjen en koselig kommentar på bloggen vår, og da må vi jo inn å titte på deres:o)

Så utrolig vakker Mio er! Også høres det jo ut som om dere er så flinke til å finne på ting sammen! Moro å lese om Isabelle, vi har litt å gå på der desverre.

Jeg synes der er godt jeg, å lese om at det ikke er bare jeg som har en liten lapp med utferdstrang. I dag har vi lekt mørkgjemsel, og jeg synes jo at det virker som om hun har mere fokus på meg. Håper det varer, for du har helt rett, mye jaktinnstinkt i enkelte av gjeterhundene våre.

Vi skal inn å kikke på dere senere også, for dette var koselig lesning!

Isabelle Genevey sagde ...

Hej du! tak skal du have :-)Mille og Tjorven er også smukke - og du har altid så gode fotos.
Her i Danmark har vi måske nok en masse træning og klubber at vælge i mellem - men vi har ikke jeres fantastiske natur!
Og heller ikke så mange lapphundebloggere som I har, der er jeg altså misundelig.