søndag den 18. juli 2010

En fredelig dag?

Der er ikke det store at melde - lørdag gik som de andre dage - omkring tre 'skænderier' mellem Trille og Mio. Det er mest når især Mio er kåd efter sin lur, at han provokerer hende (vil lege med hende, bjæffer - eller kommer lidt for tæt på for Trilles smag), der var måske en enkelt episode, hvor det ikke rigtig blev til mere. Men i går aftes spidsede det til og der blev jaget rundt i stuen og bjæffet lidt for meget. Ved sengetid var der ro igen.

Det føles dog ret frustrende at Trille er så meget efter Mio - han lader sig dog overhovedet ikke gå på, og det er måske meget godt. I det hele taget er han en super 'lille' hund.

Pelsen samler en del skidt op, det er vi jo ikke vant til. Med et stykke dejlig saftigt kylling lige foran snuden, blev han blidt friseret over flankerne og lårbasserne. Det gik rigtig godt. Vil prøve igen idag.

Appetitten er tilbage, begge hunde spiser nu deres mad. Vi er begyndt at fodre dem i samme rum igen - måske har det sin virkning. Dog kastede Mio op i aftes så...Han spiser i øvrigt alt, hvad han finder - er særligt glad for planterne i haven - så man skal virkelig være over ham. Han har íkke haft held med sine forsøg på at grave - og heller ingen uheld. Han var en tur med Trille på boldbanen igen og gik løs der. Han vil dog gerne gå med fremmede som går forbi, og da han ikke lystrer 'kom' eller sit navn spor sikkert er det lidt upraktisk....I dag har vi valgt at fokusere lidt mere på 'kom'.

Håber meget vi kommer igennem hele dagen uden en sur Trille som jagter Mio - og ind til videre har det været en fredelig dag.

Ingen kommentarer: