torsdag den 30. juni 2011

Bloggeeftermiddag hos Mette

I dag har jeg været hjemme og lave blog hos Mette fra hundeklubben. Det blev en hyggelig og travl eftermiddag, hvor jeg forsøgte at videreformidle tricks og fiduser. Dog var der egentlig mange af funktionerne, som det gik op for mig, at jeg slet ikke kender til. Der er altså med andre ord meget at lære endnu - men det er også noget, der tager tid udforske.

Det var også mit første møde med Bølle, som ikke levede op til sit navn. Han var nemlig super sød som sin storebror Bruno. Mette syntes nu de var lidt understimulerede, for der havde ikke rigtig været tid til luftetur i løbet af dagen. Det samme gjorde sig gældende for mine egne to, som også var turtrængende da jeg kom hjem :)

Mio er tilsyneladende hostefri, så han kom med på aftentur med Trille. Han fik også løbet igennem et par gange, så han har nok sparet godt med energi op! Og han er blevet lidt smådøv igen. Nu havde jeg ellers lige fået styr på trækkeriet og indkaldet, men det er nok forfra igen...

Nu er de ved at falde til ro igen - Mio prøver at gnave sig igennem et kæmpe tyggeben, som jeg fik med af Mette. Tak for ben og en hyggelig eftermiddag med blog og hundesnak (noget som jeg jo elsker at nørde) her er et link til Mettes spritnye blog http://www.metteshundeblog.blogspot.com/.

2 kommentarer:

mette mørch sagde ...

Hej Isabelle.
Tak for en super hyggelig og lærerig eftermiddag. Jeg tænkte om jeg ikke må få din mail adresse? Jeg går ikke ud fra at din arb. mail er til private ´samtaler´, he he
Jeg har været inde og lave lidt på min blog, jeg vil meget gerne høre om din mening og ideer:)
kh Mette

Anonym sagde ...

Hej Mette
Det var så lidt - jeg har nogle problemer med kommentarerne - det driller lidt. Jeg suser lige over på din blog, og tjekker den nærmere ud.
Hilsen Isabelle