fredag den 1. juli 2011

Lapphundetræf til august :-)

Så er det besluttet, tilmeldingen er sendt afsted og pengene overført!

Mio og jeg skal til lapphundetræf 27.-28. august i Middelfart. Vi skal ligge i telt - og jeg er sikker på det bliver superhyggeligt. Jeg elsker at ligge i telt - og kan lige forstille mig, hvordan det bliver at have min store bløde vagthunde-bamse liggende og hygge!

Eneste minus er som sædvanlig den lange køretur - og det er også derfor vi bliver og overnatter, for ellers ville det blive alt for hårdt for ham. Jeg på tænker dog her i ferien at træne bilkørsel igen, igen og når vi skal i sommerhus om 14 dage, vil vi nok tage færgen, og se hvordan det spænder af.

Om søndagen er der skue - og jeg har meldt Mio til i 'turist-klassen' - uden helt at ane, hvad det egentlig går ud på. Men der kommer en dommer og bedømmer, og jeg tænker, at det kan blive interessant at høre, hvad hun vil sige om min egen champion :-)

Og så bliver det ikke mindst, forhåbentlig et par hyggelige dage, hvor man kan snakke hund, Lapphund, så meget man lyster. Jeg håber ikke, jeg bliver skuffet, for jeg tror altså, det bliver super!

Bare vejret ikke bliver øs, pøs for så kan det godt blive nogle lange dage - når man ikke lige har en campingvogn eller hytte... Jeg følger op til slutningen af august.


 
Nu har jeg ferie - og selv om den første uge er hundefri, så skal resten i hvert fald handle om nogle lange skønne ture. Jeg gik en god én idag, og det gik faktisk ret godt, med at have begge i snor. Så det er ikke helt forfra med at lære Mio at gå pænt. Heller ingen hosten idag. Så han er nu rask igen, rart når han skal passes af Olivia den næste uges tid. Det skal nok gå. Hun har også hjulpet med at passe sin venindes 8 nuttede Jack Russel hvalpe denne uge. Super søde hvalpe - det vil jeg også have en dag. Men det har lange udsigter, efter som vi ikke har en 'avlsdygtig' tæve.... Trille skal i hvert fald ikke have hvalpe, det ville være helt skørt med et helt kuld kulrede Trilleunger!


Ingen kommentarer: