onsdag den 15. februar 2012

Vinterferie


Vi holder ferie i denne uge, og det er skønt med solen som gør det hele til glade dage. I går var vejret ikke så spændende, men vi tog på museum, og lod hundene blive hjemme. Men forinden nåede jeg og Tobias et smut til dyrlægen med Trille.

Det gik rigtig godt, Trille er ikke særlig glad for at være der. Men vi var et par stolte hundeejere som gik derfra. For Trille var bare tip top i orden, fin, smuk pels, gode øjne, fine ører, rigtig fine tænder, muskuløs og den rette vægt ca. 7,3 kg. Så vi var meget tilfredse og stolte over vores lille skat. Hun blev vaccineret, hvilket hun jo skal være, når jeg starter til agility med hende.

Vi fik også spurgt om tæver går i 'overgangsalder' og holder op med at komme i løbetid, når de bliver gamle.
Dyrlægen kunne fortælle at det gør de ikke. Men løbetiden kan blive uregelmæssig, hvis man kan sige det sådan. Og så var det vigtigt at holde øje med om der kom udflåd, og om hun pludselig skulle begynde at blive mere tørstig, da det kunne være symptomer på livmoderbetændelse.

Det er ellers dejligt at holde fri, vi laver så lidt som muligt :-) I lørdags fik jeg et helt års 'vi med hund' med hjem fra biblioteket, så dem ligger jeg og bladrer i i sofaen - hyggeligt.

Mio synes det er tid til at gå tur:

Trille finder noget (u-)lækkert at rulle sig i:Og der er hjortespor:


Min smukke hund spejder efter et par forbipasserende på den anden side af marken:


Alt i alt en skøn dag at være ude i, bare ærgerligt at Mio kom ildelugtende hjem, selvom jeg ikke så ham trille rundt i noget, lugter han virkelig dårligt, og piber over at være forment adgang til sofaen :-(  Sikke et hundeliv...
Ingen kommentarer: