torsdag den 28. juni 2012

Otto på sommerferie

Der var én, der var to, der var tre...

Vi har fået feriehund idag, så nu har vi midlertidigt en flok på tre. Vores ferie'barn' er en  sød lille bamset fyr, kaldet Otto. Han er ikke til at stå for, mener vi tobenede - mens Mio og Trille er lidt mere oppe på tæerne over at have fået besøg af en næsten ukendt lille herre.

Otto er en 4 år gammel Yorkshire terrier, som vi passer for Olivias kæreste's mor - svigermors hund med andre ord ;-) De skal på ferie til New York, og vi er hundesittere.


For nogle uger siden havde vi Otto på besøg, for at se hvad Trille og Mio, sagde til det. Og da der ikke var nogen problemer, mellem hundene, sagde jeg ja til Hanne, Ottos ejer, vi ville da gerne passe hund.

Det er nyt for os, at have en fremmed hund på kost. Hvor meget spiser han, er der nogle sære vaner, vil det fortsætte uden problemer mellem hundene?
Vi må se ad - Olivia har ferie, og er blevet pålagt ikke at slippe ham af syne - og kæresten har forsikret sig at vi ikke slipper ham løs, så han løber væk. Det skal nok blive en interessant uge. Ind til videre er Mio og Trille reserverede, undrende - og Trille fyrer sine små tricks af, såsom at påstå at der foregår noget farligt i haven, man skal gø ad...

 Man må have et hjerte af sten, hvis man ikke falder for den her lille fyr

Ingen kommentarer: